Modele de felicitari pentru ziua mamei

«Sunt vétéran în legiue străină şi am luptat 4 Ani ca mercenar în Afganistan, CEA mai grea bătălie pentru mine rămâne la dintre 1 şi 8 Martie… Asta se întâmplă în fiecare an «Cum ziua mamei se apropie, toți Copiii sunt nerăbdători să le pregătească mămicilor cele mai Frumoase Surprize. Printre astfel de surprise se numără și felicitările. Pentru ca micuților să le FIE mai ușor să realizeze felicitările de 8 Martie, au nevoie și de puțin ajutor. De ce nu, acesta pate Veni chiar din partea tăticilor. Dragi tătici, inspirați-vă DIN articolul de mai jos și, alături de Copiii voștri, confecționați cele mai Frumoase felicitări fait à la main! «Un gând mărunt pentru iubirea imensă pe care ţi-o port. La mulţi Ani, Mama! «• Te Iubesc ca pe o Mama, te respect ca pe o femeie si am incredere in Tine ca intr-o prietena. Insemni atat de mult pentru mine, Draga Mama! Voi mai știți și alte modele de felicitări de ziua mamei, numai bune pentru a fi realizate de către copii și tați? «Este ziua femeii, o perioadă grea pentru orice bărbat de meserie, trebuie să abordăm acest eveniment cu Calm, raţiune şi cu multă diplomaţie» descarca modelul de felicitare Care se potriveste cel mai bine scopului Tau si trimite urarea mamei Tale, sfaturile mamici sau colegelor de serviciu. Daca vrei sa inseninezi ziua unei mamici de 8 Martie ITI recomandam mesajele calduroase, personalizate. Nu numai Florile Naturale sunt aprécier de mămici de ziua Lor, ci și unele realizate fait à la main.

IAR Dacă ELE au fost pregătite cu toată Dragostea de către tătici și de către copilași, atunci plăcerea de a le Primi va fi și mai mare. Următorul Model de felicitare de 8 Martie se realizează simplu și va putea fi pregătită chiar și de către tăticii Mereu grăbiți. Iată care sunt materialele ce vă vor fi utile: • hârtie Albă pentru Crafting • riglă • hârtie colorată cu textură ca de șervețel (orice culoare) • Scotch • foarfecă • markere sau creioane acuarelabile Lucrați astfel: • Luați bucata de hârtie și îndoiți-o PE jumătate. Pentru a vă asigura că este Perfect îndoită, puteți să o mai aplatizați cu ajutorul unei rigle de plastique.

¡Comparte y vencerás!

Marenyà
Sígueme en:

Marenyà

Ambientólogo frustrado y reconvertido al marketing online. Me gusta viajar, escuchar a los Planetas incluso estando contento, comer nocilla y pan bimbo y otras cosas más. Ah, y viajar.
Marenyà
Sígueme en:

Latest posts by Marenyà (see all)